Erika Welgraven

Projecten: Leren & Ontwikkelen 24/7

Projecten

Blink maakt digitale leermiddelen voor het PO en VO. . Blink verrast leerlingen steeds weer met bijzondere invalshoeken en laat leerlingen leren voor het leven en niet alleen voor hun examen. 

Nederlands leren met spannende verhalen. PLOT26 zorgt ervoor dat leerlingen het vak Nederlands weer boeiend en relevant vinden. Ik ben Uitgever van Blink Nederlands / PLOT 26.

Bij het Talencentrum van de TU in Enschede gaf ik trainingen NT2 aan studenten van over de hele wereld.        

Talent is een methode Nederlands voor de onderbouw en hv bovenbouw. Ik was verantwoordelijk als uitgever en ontwikkelde samen met de auteurs een nieuwe editie voor alle leerjaren en doelgroepen. 

Bij deze bekende educatieve uitgeverij werkte ik als uitgever Nederlands. 

Op dit moment werk ik er als conceptdesigner aan een nieuwe methode Frans.

Bolster Safety is een e-learningplatform voor veiligheid in de Rotterdamse haven. Ik ontwikkelde zelf modules en begeleidde auteurs in de ontwikkeling ervan.                  

Saxion Next ledit docenten Nederlands op. IN 2 jaar tijd kunnen docenten die al voor de klas staan hun verkorte tweedegraads-opleiding afronden. In die twee jaar begeleidde ik studenten bij hun actieonderzoek en hun stage.      

ThiemeMeulenhoff ontwikkelt voor het vak Frans de methode Libre Service. Ik was uitgever van Libre Service voor hv bovenbouw en ik ontwikkelde samen met het team het concept van de onderbouwmethode..      

Bij deze bekende educatieve uitgeverij werkte ik als uitgever Nederlands en Frans. 

Voor NBD Biblion schreef ik een aantal white papers over leerlingen en lezen in het voortgezet onderwijs.  

Spiek is een online programma voor leraren in het PO. Ik ontwikkelde er microlearning modules over taal en en lezen in het primair onderwijs.         

Samenwerken met Erika?
Neem contact op!

Erika Welgraven
Onderwijs & Media
Wilhelminalaan 60
7204 AD Zutphen
KVK  64389473

https://www.linkedin.com/in/erikawelgraven/
https://www.erikawelgraven.nl