Erika Welgraven

Verantwoordelijk - Analytisch - Inhoudsdeskundig - Creatief

Over Erika

Het leren van mensen fascineert me. Tijd- en plaatsonafhankelijk of  juist -afhankelijk. In het (voortgezet of hoger) onderwijs, maar ook in bedrijven en organisaties. Leren is van alle tijden en van alle leeftijden!

Leren is iets wat ik zelf 24/7 doe. Ik kijk, ik luister, ik vraag, ik handel, ik maak, ik schrijf, ik spreek, ik lees, ik onderzoek. Altijd in interactie met anderen en met de werkelijkheid, want dat is voor mij het hart van al het leren.

 Om de optimale weg voor iedere individuele leerder te vinden, maak ik gebruik van een breed scala aan mogelijkheden: e-learning, microlearning, face to face, methodisch, spelvormen, makeronderwijs, dialogisch. Ik blijf me verdiepen in nieuwe inzichten. Op deze manier werk ik voor verschillende opdrachtgevers.

Ontwikkelen, ontwerpen, opleiden

Ik heb een lange ervaring in de wereld van onderwijs, leren en ontwikkelen. Met conceptuele en commerciële verantwoordelijkheid als uitgever Nederlands, Engels, Frans en als inhoudelijk gespecialiseerd eind/hoofdredacteur van methodes Nederlands en Frans. 

Daarnaast was ik jarenlang docent in het voortgezet onderwijs, werkte ik als docent NT2 aan de universiteit Twente en was ik verbonden aan de lerarenopleiding. Ik ontwikkelde e-learning modules voor bedrijven en organisaties.

Publicaties

Ik schrijf graag over onderwijs. Op mijn naam staan diverse publicaties. Bekijk ze allemaal! 

Aanbod

Wat kan ik voor je organisatie betekenen? 

Erika Welgraven
Onderwijs & Media
Wilhelminalaan 60
7204 AD Zutphen
KVK  64389473

https://www.linkedin.com/in/erikawelgraven/
https://www.erikawelgraven.nl